Blog Sederhana

Monday, January 8, 2018

Ikilo Seng jenenge PAYUNG TUNGGAL JATI

Retno DJ

Ikilo Seng jenenge  PAYUNG TUNGGAL JATI

payung tunggal jati

PAYUNG TUNGGAL JATI



Eelingo jenegsiro putraningsun asaliro ono iki soko manunggaling roso sejati, duk naliko manunggaling bopo lan ibu niro, sakarone manunggal sawiji, rangkul-rinangkul, tan purun pisah jaji, Lamun roso sakarone durung midjil, lha iku ananiro ing madyo, podo marmo jenengsiro ojo wani-wani marang wongtuoniro, yektine kang anjangkung klawan dadio pepayung tungal jati.

0 komentar:

 

Contact

Resources

Travel